Trött chey

Det har snöat under natten. Ikväll är det utgång med tjejerna, jag tycker att jag förtjänar det efter 4 jobbhelger. Egentligen är jag inte ett dugg festsugen, men jag har lovat dom så jag får hänga på iallafall ett litet tag. Det är ju inte så att jag har något bättre för mig, och jag vill absolut inte sitta hemma.
Jag har beslutat mig för att börja snåla och spara ihop mina pengar så jag kan åka till New York nästa år, jag tänker inte bli en sån där människa som skjuter upp sina drömmar. Jag ska bli en "genomförare".

Nu ska jag klä på mig, ta en prommenad ner till staden för lite ärenden och sedan försöka få upp mitt humör så jag får en kul kväll. Godnatt.

New in

Nu har inte jag uppdaterat bloggen på några dagar, jag har haft problem med internetanslutningen på datorn och har inte orkat ta tag i problemet.. Men nu så verkar det fungera normalt. Jag slänger in lite bilder för att ni ska få en översikt över vad jag har haft för mig de här dagarna, shoppat ofc. :)
Två halsband från glitter, nagellack och "nagelglitter" från makeup store, hårvårds produkter från Björn Axén, Klänning från MQ 500 kr, och en söt topp från H&M på rean, 100 kr. :)

Idag ska jag ta en till sväng ner på stan, har glömt vad jag skulle köpa men jag kommer säkert på det senare. Jag ska även till polisstationen med min syster för att hon ska förnya sitt pass, och sen till slut ska jag till frisören. Jag är supernervös för jag har inte klippt mig på 10 månader, haha! Jag håller tummarna för att det ska gå bra för mig själv. Men nu ska jag allra först svara på kommentrarer, ni får ha en bra dag allihopa.


Trött tjej!

Snälla gud låt mig sova lite till... Igår var en galen dag på jobbet, det är hockeycup här i Enköping så hotellet är helt fullbokat. Och jag hann inte ens komma hem igår innan jag skulle åka iväg igen så jag har ens inte fått vila upp mig efter gårdagens stress. Men det är okej, jag tror det kommer vara lite lugnare idag. Jag ska även gå en sväng på stan när jag slutat idag för att leta hårfärg och nya festkläder. Hoppas jag hittar något jag gillar, trots att jag är ledig tisdag-onsdag kommer jag nog inte hinna åka till Uppsala.
Nu ska jag sova ett par minuter innan jag springer iväg till jobbet, ni får ha en finfin söndag! :)

Frasigt gott

Jag blev inspirerad av denna tjejen att göra våfflor till middag, jag hade bär på mina trots att jag mycket hellre skulle vilja ha sylt och grädde på. Men man tager vad man haver... Jag ska nu fortsätta kolla klart på ett avsnitt av big brother och sedan åka iväg en sväng med min syster. Godnatt på er! :)


Fyllan har storhandlat

Det här ska jag leva på i helgen, gott! Jordgubbarna kostade bara 10 kr på ica och är guuudomligt goda, mums. :) I övrigt har jag jobbat idag och har tre dagar kvar med jobb och skola innan jag får lite mer ledighet. Inte för att jag direkt längtar, det är rätt tråkigt att inte ha någonting att göra om dagarna. Jag jobbar hellre ihjäl mig än att sitta hemma och bara bli fetare om röven.

Jag skulle ha solat och sprungit lite i Gånsta-spåret efter jobbet med Frida men det blir inte av, tråkigt då jag inte träffat henne på länge. Men men... Life is a bitch. :) Nu ska jag svara på kommentarer, duscha och sysselsätta mig med andra trevligheter. Hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll, kram.


Glad torsdag

Godmorgon! Jag ska äta ett par av mina supergoda och nyttiga råg-pannkakor som jag gjorde igår och kolla ett par avsnitt av Gossip girl. Ja det är väl ungefär så hela min dag kommer att se ut. Mat - gossip girl. Jag ska bränna ett par dunka-dunka skivor till min syster också, det kommer bli skoj. :)


Jag är kär

Jag är kär i mig själv för att jag kunnat sätta ihop en sådan bra spelningslista. Åh repeat, repeat, repeat. Jag önskar att jag visste hur man länkade till en spellista på spotify, i såfall hade jag knåpat ihop en lista med massor av bra låtar som ni kan lyssna på. Men tyvär är jag för korkad för att förstå hur man gör. :)


En ledig dag

Idag är jag ledig från jobb, skola och allt det där andra. Därför ska jag passa på att städa mitt rum och göra en mindre garderobsrensning. Jag har precis käkat frulle så energin är på topp! Det blev havegrynsgröt med russin, linfrön, en liten nypa kanel, bär och frukt som ni ser på bilden. Och som toppen på isberget lyckades jag trycka i mig hembakat bröd med lite ost och grönsaker. :) Nu har jag mat i mig så jag håller mig mätt ett bra tag.

Nu ska jag bara besluta vilken spelningslista som ska eka ur högtalarna när jag städar och sen ska jag sätta igång. Kanske blir det en promenad senare också i den härliga vårsolen. Känner mig glad och lycklig idag, puss på er allihopa!

Bild tagen med min HTC.

Första steget

Det bästa beslut jag gjort på väldigt länge, det gjorde jag alldeles nyss. Jag tog kontakt med en gammal kompis från gymnasietiden som jag knappt har pratat med på ungefär 10 månader. Senast jag såg henne var i somras när jag stamplade in aspackad på hennes jobb, haha. Det går inte att beskriva hur mycket jag har saknat henne! Eller hur mycket jag saknar alla mina gamla vänner från den tiden. En efter en trillar dom bort från mitt liv, snart blir jag väl stående här ensam.  :P
Men det kändes skönt att höra hennes röst i telefonen och att få höra att hon mår så bra. All lycka till henne! :)


Jag blev så nostalgisk av det hela så jag började titta igenom alla gamla bilder från den lyckliga tiden.

Solat solarium

Sådärja! Då har man solat idag igen med Angelica och Michaela så nu känner jag mig brun och fräsch! :) Wonderful. Jag har även jobbat och varit en sväng till skolan idag så tiden har bara runnit förbi. Nu ska jag lägga mig och sova på en gång för jag är jättetrött. Godnatt på er sötnosar :) 

Vad tycker du om solning i solarium? Min familj tycker jag är dum i huvudet som har börjat med det. Och det skulle säkert min läkare också tycka då han har avrått mig från att ens vara i solen den här sommaren. Men jag tror att så länge jag täcker över mitt ärr med plåster så är det ingen fara. :)


Dagens låt

Idag är min favoritlåt Angel with the scabbed wings av Marilyn Manson. En lagom bra happy-song. :) Klicka på bilden för att komma till låten på youtube.


I have a confession to make

En sak ni inte visste om mig:
När jag inte har pengar till att shoppa blir jag arg och deprimerad. Jag brukar också bli så pass desperat efter nya kläder så jag plockar ut pengar från mitt sparkonto bara för att kunna handla. Och då shoppar jag bara för shoppandets skull, jag köper saker som jag varken behöver eller vill ha. Det är inte hälsosamt och det är inte bra för plånboken. Men men... Vad är en bal på slottet? :)



 


Godmorgon!

Följ min blogg med Bloglovin

Morsning korsning. Jag har verkligen ingen lust alls av att jobba den här helgen, så jag får hoppas på att tiden går fort. Det här blir alltså min sista helg på jobbet i Uppsala, det är lite sorgligt men samtidigt så otroligt skönt. För er som inte vet så har jag sagt upp mina timmar i Uppsala för jag ska börja jobba varannan helg i Enköping.

Jag har egentligen ingenting att blogga om för jag är lika deppig idag som jag har varit de senaste dagarna, och sånt ska ni inte behöva läsa om. Eftersom att jag sticker till Uppsala idag och kommer hem imorgon så blir det inget bloggande heller. Så ni får ha en fortsatt bra helg allihopa! kram

forever alone

Sitter här och vräker i mig godis. Jag kommer ju ändå dö ensam så vad spelar det egentligen för roll om jag blir fet? Lika bra att njuta av livet... jävla fetto.


webbdesign

Idag leker vi med photoshop i skolan, det gick lite trögt för mig i början. Men se sån fin bild jag har knåpat ihop nu under lektionen. Det är bra för att vara jag, jag hatar photoshop!

Nu ska jag nog dra ner en sväng på stan innan jag åker hem. Senare måste jag plugga för jag lovade min lärare att jag skulle maila honom nästa vecka, dumt av mig. :( Men det är väl lika bra det, har försökt med det här provet i två år nu, haha jag är hopplös! Hoppas ni får en bra dag. :)


Low calorie - breakfast

Nu har jag varit nyttig!
Lättyoughurt med skivad banan, clementin, havegryn, russin, pumpakärnor och linfrön tror jag att det var.  Grönt citron te och en smörgås med en ostskiva och en skivad bebis-tomat. :) Min katt sitter utanför och njuter i solen. (säger jag, hon sitter och piper för hon vill komma in) haha, men där får hon sitta ett tag, D-vitamin är bra har jag hört.

Idag är jag ledig, jag hade egentligen tänkt att städa mitt rum men vet inte om jag orkar det. Jag ska nog packa ihop mina grejer, göra mig iordning och sedan åka in till stan. Ska troligtvis sola ikväll igen, men jag får se hur det blir med det.



Tjockis. Pappa borde föresten putsa fönstren. Det ser ju förjävligt ut så att man skäms!

Dagens blogg - vinnare


Ida Karlsson

Det var verkligen jättesvårt att utse en vinnare av den här tävlingen för det fanns så många fina och bra bloggar som hade anmält sig. Därför har jag också utsett andra- och tredjeplats åt två andra bloggar som också föll mig väldigt mycket i smaken. :)

Andra plats: Emelie Dahlbeck
Tredje plats: Frida Andersson
Till er andra som tyvär inte vann: Tack för att ni var med och tävlade, ni får hålla utkik för det kommer säkert upp en ny tävling så småningom. Bättre lycka nästa gång! :) Kram på er alla


Let me tell you a story

Boy meet girl, girl meet boy.
Boy says: Giiiirl you got curveees, and I like it!
What happens in girls head:
My boyfriend says I´m fat, need to lose some weight!

Mer detaljer än så tänker jag inte gå in på.

Dagens blogg

Jag har anmält mig till en dagens blogg-tävling hos Hanna Andersson, och tänkte att det skulle vara skoj med en egen liten tävling här på min blogg också. Jag hoppas att det är många som anmäler sig för imorgonbitti presenteras vinnaren med en länkning. :) Lycka till allihopa!

Godmorgon!

Jag vet inte hur många som hann läsa mitt arga blogginlägg som jag skrev igår kväll, ingen hoppas jag! haha :) Men nu har jag tagit bort det iallafall för min egen skull. Det finns de gånger i livet som man stöter på elaka människor och då måste man få avreagera sig lite. :)
Idag är en ny dag och jag har vaknat på helt rätt sida, jag känner mig pigg och glad trots att jag fortfarande tänker och oroar mig för allting som hände igår. Jag hoppas att allt löser sig för min bästa Hanna och att hon får rättvisan på sin sida. <3

Vi får tänka på allt det roliga här i livet och försöka göra det bästa av tillvaron.  
puss och kram allihopa, nu åker jag till jobbet!


Wanties

Jag börjar bli desperat efter dom här, köpa eller inte köpa? Skulle vara skitsnyggt sen när man fått till en härlig solbränna och om man stylar med rätt accesoarer. åh!

Transparent cihffongblus från H&M, 99 kr.
Vävd långklänning från Gina Tricot, 299 kr.
Synd bara att blusarna börjar ta slut från hemsidan, ska försöka hitta det i butik tror jag.


Lovely day

Njutit hela dagen.


Måndag morgon

Godmorgon alla söta bloggare! :) Jag skippade den planerade joggingrundan och körde en 30 minuters powerwalk istället, men det var lika skönt ändå. Nu sitter jag i soffan och tittar på Vakna med the voice där Hanna Widerstedt från Big Brother gästar, hon lämnade alltså BB-huset igår pg a att Sipan och Marcel mobbade henne, om jag har förstått det rätt? Personligen tycker jag det är synd att hon lämnade huset för hon var min favorit. Men nu håller jag tummarna för goa Joe istället! :)

Sitter här och njuter av min goda frukost samtidigt, jag försökte vara hälsosam men jag kunde inte hålla mig ifrån den goda chokladkakan som låg i kylskåpet. Jag hittade receptet igår i Patricias blogg och blev så sugen på att testa på den. Jag måste ärligt säga att det var den absolut godaste chokladkakan jag någonsin bakat! mums :)
Nu ska jag fortsätta kolla klart på Vakna, sedan ska jag slänga in mig i duschen, göra mig i ordning och åka till Uppsala för skolan och efter det sola med Angelica.




Söndagskväll

Här sitter jag och planerar våran girls-trip till Stockholm som vi ska göra i maj för att fira Angelicas, och möjligtvis Fridas födelsedag. Sist vi åkte bodde vi på First Hotel Amaranten som var ett jättemysigt hotell. Men jag har kollat runt lite och funderar på om kanske Reisen skulle vara ett annat alternativ. Vi får se hur det blir med det. Vad spelar det egentligen för roll så länge vi alla har roligt? :)
Men jag vill överösa tjejerna med lyx, lyx och lyx! Det är inte varje dag man åker bort och bor på hotell så man vill ju passa på. Samtidigt som det ska passa plånboken. Men som sagt, det är jag som står för planeringen så jag vill inte att vi kommer in på ett rum som har fläckar på lakanen eller en bajskorv i toaletten. ;)

Och jag bara måste tillägga att jag precis fick ett telefonsamtal av Mikaela att våran kära kompis Therese ÄNTLIGEN fött sin lilla son idag. :) Grattis Therese och pappan Markus till eran nya lilla bebis. <3

Nu ska jag dricka en kopp citron-te och sen hoppa i säng. Kl står på 05.00 imorgonbitti för en joggingrunda trots att jag är ledig. Nattinatt :)

Bilderna har jag lånat från First hotels hemsida. :)

Is my love your drug?

Because your love, your love, your love is my drug.

Det blev en väldigt kort dag på jobbet idag, Skönt! :D Men tråkigt för jag vill få in alla mina timmar, haha! Så vad gör man när man kommer hem? Tar tre skopor glass, öser på hallon och blåbär, sätter på en Jennifer Aniston-rulle och bara njuter av friheten innan resten av familjen kommer hem.

Det är lika härligt väder ute idag som det var igår och det är lite varmare. Det är väl nu man ska passa på att ta en prommenad men jag orkar inte. Ska hoppa in i duschen om ett tag och så får vi se vad som händer senare i kväll. Är ledig från jobbet imorgon, ska bara åka in till Uppsala för skolan och efter det köpa min nya skinnjacka! :D puss och kram!


Flawless

Dessa tjejer alltså... flawless is the right word.


Sommaren närmar sig

Vilket underbart väder det är ute, solen strålar och fåglarna kvittrar! Men det är ändå lite kyligt så jag håller mig inomhus. Nu börjar jag få sommarkänslor och jag längtar mig tillbaka till Italien, det är lite sorgligt att jag inte kommer åka dit med familjen den här sommaren. Men jag får ha kul när jag är ensam i London istället. :)

Nu är jag vrålhungrig så jag ska laga ihop lite mat till mig själv, senare ska jag nog kolla på melodifestivalen om det inte finns något bättre som visas. Ni får ha en skön fortsatt helg alla söta bloggare och bloggläsare! :)


Bilder som för mig tillbaka till soliga Italien.





Fredagsmys

Nu när alla andra krökar och gör sig redo för att skaka dansgolvet sitter jag här ensam med min godispåse och min smirnoff. Försöker ta det lugnt inför min andra jobb-helg i rad, sen återstår bara två till helger på jobbet innan jag får en ledig helg. Kan inte säga att jag är så värst sugen på att festa, börjar tröttna på Uppsala med samma gamla människor, lite nya händelser skulle sitta finfint. :) Tjejerna har pratat lite om att sticka till Västerås eller Stockholm. Även Göteborg, Danmark och Sunny Beach har kommit på tal! haha
Men det återstår att se... :)

Åter till Fredagsmyset! Det går en konstig serie på TV11 som heter Breakout Kings, den påminner otroligt mycket om Prison Break och har till och med samma skådespelare. T-Bag the man! haha så snygg ;)



Mitt hjärta,

Så jag längtar till du kommer finnas på min kropp!

Idag efter skolan lunchade jag med underbara Angelica på Cupidos salladsbar i Uppsala. Det var jättetrevligt och roligt att ses efter sån lång tid. Efter det mötte vi upp Frida med hennes kompis och gick omkring i nästan alla butiker i hela stan kändes det som för att leta festkläder. Nu är jag helt slut och har jätteont i mina fötter, det känns rätt skönt att jag inte ska ut och dansa med dom ikväll. :)

Väl på stan hittade jag den snyggaste, grymmaste och skönaste skinnjacka jag någonsin sett, inne på carlings. Jag hade inga pengar för den idag så jag ska springa in där en snabbis innan skolan på måndag. :) Så jag längtar!



Ändrar designen

Blogg under ombyggnad. :)


RSS 2.0