Trött chey

Det har snöat under natten. Ikväll är det utgång med tjejerna, jag tycker att jag förtjänar det efter 4 jobbhelger. Egentligen är jag inte ett dugg festsugen, men jag har lovat dom så jag får hänga på iallafall ett litet tag. Det är ju inte så att jag har något bättre för mig, och jag vill absolut inte sitta hemma.
Jag har beslutat mig för att börja snåla och spara ihop mina pengar så jag kan åka till New York nästa år, jag tänker inte bli en sån där människa som skjuter upp sina drömmar. Jag ska bli en "genomförare".

Nu ska jag klä på mig, ta en prommenad ner till staden för lite ärenden och sedan försöka få upp mitt humör så jag får en kul kväll. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Linnea Isabelle

(sent svar!)



Tack så mycket! :)

2012-03-31 @ 20:55:41
URL: http://vindpusten.blogg.se/
Postat av: ebba

Hej! Förlåt för att jag inte svarat på din fråga om Gossip Girl, har inte sett att du kommenterat!



Men jag har faktiskt ingen aning om när nästa säsong kommer ut men fick höra att det var idag eller imorgon. Du får nog fråga vidare för jag kollar online på datorn så håller inte koll på det där! :)

2012-04-01 @ 12:19:13
URL: http://ebbahofstrom.myshowroom.se
Postat av: Milia

Hej! Nu ligger svaren från frågestunden uppe som jag hade för ett tag sen, så ber om ursäkt för att svaren blev så sena, men svaren finns här http://mmiiilia.blogg.se/2012/april/svaren-fran-fragestunden.html#comment !



Kramar :)

2012-04-01 @ 15:25:45
URL: http://mmiiilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0